Hero image songfestival

Malta - Destiny

Destiny Chukunyere woont op het eiland Malta. Vanaf jonge leeftijd nam ze al succesvol deel aan zangwedstrijden, waar ze vaak een wonderkind werd genoemd.

In 2015 werd Destiny geselecteerd om Malta te vertegenwoordigen op het Junior Songfestival in Bulgarije, waar ze uiteindelijk won met een record van 185 punten! Naarmate ze ouder werd, ontwikkelde haar soulvolle stem zich steeds verder. Ze wordt vergeleken met legendes als Aretha Franklin, die toevallig één van Destiny's muziekidolen is.

Destiny zou origineel in 2020 Malta vertegenwoordigen met het nummer All Of My Love. Dit jaar mag ze weer meedoen met een nieuw, nog niet aangekondigd, nummer.

Haar meest recente internationale succes was het zingen voor muziekmagnaat Simon Cowell toen ze auditie deed voor Britain's Got Talent. Destiny verzekerde zich van haar plek in de liveshows van en gaf kijkers een voorproefje van de magie achter haar stem. Thuis won ze het tweede seizoen van X Factor Malta. Destiny blijft ernaar streven zichzelf te verbeteren en is erg gefocust op haar muziek. Haar reis is een bewijs dat ze voor grote dingen bestemd is.

Destiny zal in de tweede helft van Semi-Final 1 te zien zijn.